Oprensning af sø

Hjælp til oprensning af sø

Skal vi hjælpe med den næste oprensning af sø? Vi tilbyder oprensning af søer i hele Danmark.

Vedligeholdelse af søer kræver stor ekspertise og erfaring, hvis der skal opnås et godt og holdbart resultat. Dansk Naturklip har vi flere års erfaring på netop dette område.

Vi tilbyder blandt andet grødeskæring og efterfølgende opsamling af grøden i søer, også dem som enten er svært tilgængelige med store maskiner eller som ligger i sårbare områder. Vi løser let og hurtigt denne type af opgaver med vores amfibiske grødeskæringsbåd.

Sø oprensning til forurenede søer

Søer er økosystemer, som er afhængig af gode vandforhold for at give så gode levebetingelser for fisk, planter og diverse andre mekanismer. En professionel sø oprensning kan være med til at bevare dette.
Imidlertid har mange søer en tendens til at blive forurenede over tid, hvilket fører til dårlige vækst- og overlevelsesmuligheder for dine økosystemer. Udover at lede til et mindre frodigt dyre- og planteliv, så kan det også føre til decideret iltsving og en ildelugtende duft af rådne æg. I denne situation så er der ikke andre at gøre end at bestille en sø oprensning, som vil fjerne de skadelige næringsstoffer, som over årene har ophobet sig på søens bund.

Kontakt

Kunne du tænke dig at høre nærmere for hvad vi kan tilbyde dig? Da er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores virksomhed og services indenfor rensning af søer. Du kan ringe på: 3063 8101 eller sende en mail til: info@dansknaturklip.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.

Sø oprensning & rensning af søer

Etablering og vedligeholdelse af søer kræver stor ekspertise og erfaring, hvis der skal opnås et godt og holdbart resultat. Dansk Naturklip har mange års erfaring på netop med rensning af søer.
Med vores rensnng af søer tilbyder vi blandt andet grødeskæring og efterfølgende opsamling af alt afklip i søerne, også dem som enten er svært tilgængelige med store maskiner eller dem som ligger i sårbare områder. Derudover vil vi bestræbe os på at efterlade os færrest mulige spor efter vores arbejde med sø oprensning.
Vi løser let og hurtigt denne type af opgaver med vores amfibiske grødeskæringsbåd.
Vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud, herunder også en fast serviceaftale på klipning og vedligeholdelse efter behov.
Vores priser på rensning af søer er konkurrencedygtige og vores service er helt i top.